1. Vermogen
  2. Patrick Kluivert

Patrick Kluivert

Inhoud

Wil je weten wat het vermorgen van Patrick Kluivert is?

In dit artikel zullen we veel vertellen over Patrick Kluivert. Namelijk wanneer Patrick Kluivert geboren is en Patrick Kluivert’s beroep. Verder zullen we ingaan op het vermogen van Patrick Kluivert en hoe Patrick Kluivert dit heeft verdiend.

Beste lezer, aarzel niet!, maar lees dit artikel.

Wie is Patrick Kluivert?

Patrick Kluivert werd geboren op 01-07-1976 in . Daarnaast kun je meer informatie vinden van Patrick Kluivert op Youtube en instagram.

Wat is het vermogen van Patrick Kluivert?

Het vermogen van Patrick Kluivert is onbekend, maar naar schatting is het ongeveer  15 miljoen euro in 2016. Wat een mooi bedrag is, zegt Patrick Kluivert.

Het salaris van Patrick Kluivert kan verschillend zijn. Dit komt doordat Patrick Kluivert verschillende werkzaamheden doet.

Wat is het bedrag dat Patrick Kluivert maandelijks ontvangt als salaris?

Het maandelijkse salaris van Patrick Kluivert is niet bekend, dit komt doordat Patrick Kluivert verschillende werkzaamheden verricht. Patrick Kluivert’s jaarinkomen is een schatting van ongeveer onbekend, best wel een mooi inkomen.

Vragen over het vermogen van Patrick Kluivert

Patrick Kluivert’s beroep is Hoofd-jeudtrainer. Verder is Patrick Kluivert bekend van Voetbalwereld.

Het vermogen van Patrick Kluivert komt van verschillende werkzaamheden, maar waar Patrick Kluivert het meest verdiend is Patrick Kluivert’s beroep als Hoofd-jeudtrainer.

Zie ook andere celebrity's: